ویزا

ویزای توریستی مراکش

مدارک لازم:  اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار از زمان سفر دو قطعه عکس رنگی جدید گواهی اشتغال به کار ترجمه شده و مشخصات فردی حداقل زمان جهت صدور ویزا ، حدود 3 هفته...

ویزای توریستی برزیل

مدارک لازم:  اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار 3 قطعه عکس 4*6 زمینه سفید کپی شناسنامه  مشخصات فردی به صورت کامل مدارک شغلی حساب بانکی 6 ماه اخیر ، ( مدارک...

ویزای توریستی استرالیا

مدارک لازم: اصل پاسپورت با هشت ماه اعتبار دو قطعه عکس رنگی جدید  گواهی اشتغال به کار ترجمه شده گواهی حساب بانکی 6 ماهه اخیر ترجمه شده  سند مالکیت با ترجمه رسمی...

ویزا توریستی اسپانیا

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار با امضاء مسافر 6 قطعه عکس در اندازه 3/5 * 4/5 رنگی ، زمینه سفید ، تمام رخ ، مربوط به سال جاری اصل و ترجمه کلیه صفحات شناسنامه با مهر...

ویزا توریستی اتریش

کلیه اسنادمالی اصل وکپی (پرینت گردش حساب 6 ماهه اخیرباحداقل مانده بالای 60 میلیون تومان برای هر نفر + نامه تمکن مالی از بانک به انگلیسی و ترجمه ی آن به انگلیسی و ترجمه آن به زبان آلمانی...

ویزا توریستی فرانسه

اصل و کپی گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور و دارای 2 صفحه مهر نخورده به همراه فتوکپی صفحه شناسایی امضا شده صاحب گذرنامه  اصل و کپی ویزاهای شنگن ...

ویزا توریستی ایتالیا

مدارک لازم جهت ویزای توریستی ایتالیا توجه: مسافرین محترم لطفا کپی تمامی مدارک مندرج را روی برگه A4 تهیه فرمایید. لطفا تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شود لازم به ذکراست که ترجمه ها...

ویزا توریستی کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند. شناسنامه به همراه ترجمه آن برای هر یک از متقاضیان در صورتی که...