ویزا توریستی اتریش

  • کلیه اسنادمالی اصل وکپی (پرینت گردش حساب 6 ماهه اخیرباحداقل مانده بالای 50 میلیون تومان برای هر نفر + نامه تمکن مالی از بانک به انگلیسی و ترجمه ی آن به انگلیسی و ترجمه آن به زبان آلمانی)
  • کلیه اسنادشغلی اصل وکپی (روزنامه رسمی، اساسنامه،پروانه کسب،گواهی اشتغال به کار+ تاییدیه بیمه تامین اجتماعی، گواهی اشتغال به تحصیل و ...) (دار الترجمه رسمی به زبان آلمانی)
  • کلیه اسنادملکی اصل وکپی به زبان آلمانی (دار الترجمه رسمی به زبان آلمانی)
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل شناسنامه (دار الترجمه رسمی به زبان آلمانی)
  • 3 قطعه عکس (4.5*3.5) رنگی پشت زمینه سفید،تمام رخ، جدید
  • اصل پاسپورت باحداقل 7 ماه اعتباراززمان سفر + کپی پاسپورت ازصفحه ماقبل از1تا5 و کپی ویزاهای قبل 
  • ضمانت برگشت به موقع از سفر مسافر الزامی است. به ازای هر نفر حداقل مبلغ  30.000.000 تومان ضمانت نامه بانکی

توجه : در صورت سفر فرزند زیر 18 سال با یکی از اولیا،موافقت محضری پدر یا مادری که در ایران میماند جهت خروج فرزند از کشور و سفر به اتریش ضروری میباشد در این موافقت نامه تاریخ سفر و اسم کشور اتریش باید ذکر شود.(ضمنا امضای فرم درخواست کودکان زیر 18 سال توسط پدر و مادر الزامیست).

آدرس سفارت اتریش: تهران، خیابان مقدس اردبیلی، بعد از میدان الف، جنب کوچه عروضی، پاساژ پالادیوم، طبقه 11

حداقل زمان لازم برای رسیدگی به درخواست روادید 15 روز میباشد که در این 15 روز اصل پاسپورت شما نزد سفارت می ماند

لطفا جهت برنامه ریزی این موضوع را مد نظر داشته باشید.

 

تصویر: