ویزا توریستی کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند.
  • شناسنامه به همراه ترجمه آن برای هر یک از متقاضیان
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام می کنند ارائه ترجمه سند ازدواج الزامی می باشد.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و فرم اطلاعات خانوادگی
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید وکاملاً از روبرو
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  • ترجمه مدارک شغلی
  • گردش سه ماهه آخر حساب و نامه تمکن  مالی به زبان انگلیسی همراه با مهر انگلیسی بانک
  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است).
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند الزامی می باشد. 

آدرس دفتر خدمات مسافرتی و هواپیمایی پارمیدا
میرداماد.بین حصاری جنوبی و شنگرف.پلاک 142
تلفن : 021-22922017         فکس :  021-22914955   تلگرام: 0910-9504505

تصویر: