ویزا توریستی ایتالیا

مدارک لازم جهت ویزای توریستی ایتالیا
توجه: مسافرین محترم لطفا کپی تمامی مدارک مندرج را روی برگه A4 تهیه فرمایید.
لطفا تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شود لازم به ذکراست که ترجمه ها نیازی به تائیدیه وزارت خارجه و مهردادگستری ندارد.. 
 

مدارک مورد نیاز ویزا ایتالیا: 

  • اصل و کپی گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور
  • اصل و کپی ویزاهای شنگن  قبلی یا ویزای کانادا-آمریکا-استرالیا-انگلستان(درصورت دارا بودن)
  • اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی

اعضای هیات مدیره شرکتها : اصل و کپی روزنامه رسمی به همراه آگهی آخرین تغییرات به انضمام معرفی نامه به زبان انگلیسی روی سربرگ با مهر و امضای شرکت ولیست بیمه 6 ماه آخر پرسنل به همراه اصل فیش پرداختی بیمه

کارمندان بخش خصوصی: مدارک بالا به انضمام معرفی نامه انگلیسی از شرکت، اصل و کپی سابقه بیمه شخص، ممهور به مهر سازمان تامین اجتماعی و فیش واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر        

صاحبان حرف  و مشاغل آزاد : اصل و کپی جواز کسب یا اصل و کپی پروانه بهره برداری یا اصل و کپی کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی

کادر پزشکی :  اصل و کپی کارت نظام پزشکی و پروانه مطب 

مهندسین : اصل وکپی پروانه اشتغال و اصل و کپی کارت نظام مهندسی به همراه روزنامه رسمی یا سابقه بیمه

اعضای هیات علمی دانشگاه :  اصل و کپی کارت پرسنلی و اصل و کپی حکم استخدامی و فیش حقوقی 

کارمندان دوایر دولتی: اصل و کپی کارت پرسنلی و اصل و کپی حکم استخدام و کپی فیش حقوقی و معرفی نامه بیانگرارتباط کاری و سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه

 دانشجویان و دانش آموزان:گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی یا دانش آموزی

بازنشستگان دوایر دولتی :  اصل و کپی کارت یا حکم بازنشستگی

  •  مدارک بانکی: پرینت 3 ماه آخر حساب بانکی با مهر و امضای بانک با مانده حساب حداقل به اعضای هر نفر 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی  و تمکن مالی حساب به یورو ویا کارت اعتباری شخصی بین المللی مانند( merican Express,Mastercard,Viza ) و سپرده بانکی
  •  اصل و کپی سند ملکی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی
  •  قطعه عکس 4*3 رنگی با زمینه سفید بدون لبخند و از روبرو جدید مغایر با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی
  •  اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی 
  • مبلغ 60 یورو هزینه تحویل مدارک داخل سفارت( یورو به صورت اسکناس باشد )

توجه : در صورت سفر فرزند زیر 18 سال  با یکی از اولیا، و زن بدون همراهی همسر موافقت محضری پدر و همسر که در ایران می ماند جهت خروج فرزند و همسر از کشور ضروری می باشد در این موافقت نامه اسم کشور ایتالیا باید ذکر شود.( ضمنا امضای فرم درخواست کودکان زیر 18 سال توسط پدر و مادر الزامیست ) .*تاییده ی مهر دادگستری الزامیست**

 

  • آدرس سفارت ایتالیا:تهران.خیابان جردن . کوچه فرزان شرقی 
  • حداقل زمان لازم برای رسیدگی به درخواست روادید 15 روز میباشد که در این 15 روز اصل پاسپورت شما نزد سفارت می ماند
  • لطفا جهت برنامه ریزی این موضوع را مد نظر داشته باشید.

آدرس دفتر خدمات مسافرتی و هواپیمایی پارمیدا

میرداماد.بین حصاری جنوبی و شنگرف.پلاک 142

تلفن : 021-22922017         فکس :  021-22914955   تلگرام: 0910-9504505
 

تصویر: