ویزای توریستی مراکش

مدارک لازم: 

  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار از زمان سفر
  • دو قطعه عکس رنگی جدید
  • گواهی اشتغال به کار ترجمه شده و مشخصات فردی
  • حداقل زمان جهت صدور ویزا ، حدود 3 هفته می باشد
  • پرینت حساب بانکی 3 ماهه به لاتین
تصویر: