ویزا

ویزای توریستی قبرس اروپائی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس توریستی: ۱) ارائه اطلاعات و مشخصات فردی متقاضی ویزا ۲) اصل و کپی شناسنامه (تمام صفحه‌ها) و کپی کارت ملی متقاضی. ۳) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه). ۴) دو قطعه عکس...

ویزا تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا - دانشجویی و دانش‌آموزی - تصمیم برای انتخاب کشور مناسب با هدف ادامه تحصیل همواره یکی از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان و یا دانشجویان بوده‌است .  کشور کانادا طی چند سال گذشته با...

ویزا طلایی اسپانیا

اخذ اقامت اسپانیا (گلد – خرید ملک) اسپانیا از جمله کشورهایی است که این روزها مهاجرین زیادی از سراسر دنیا می پذیرد. اما همانند هر کشور دیگری اخذ اقامت در اسپانیا نیز تابع شرایط و قوانینی خاص و مصوب...

ویزا مولتی کانادا

انواع ویزای توریستی کانادا ویزای کانادا انواع مختلفی دارد اما تنها نوع آن که در تخصص آژانس‌های هواپیمایی می‌باشد، ویزای توریستی 5 ساله کانادا است. ویزای توریستی کانادا (ویزای 5 ساله کانادا) این...

ویزا مولتی فرانسه

ویزای مولتی شینگن از سفارت فرانسه: معمولا سفارت فرانسه بیش از ۶ ماه ویزای مولتی شینگن را به متقاضیان نمی‌دهد. افرادی که موفق به اخذ ویزای مولتی شینگن یکساله از سفارت فرانسه شده‌اند، بسیار اندک‌اند...

ویزای توریستی مراکش

مدارک لازم:  اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار از زمان سفر دو قطعه عکس رنگی جدید گواهی اشتغال به کار ترجمه شده و مشخصات فردی حداقل زمان جهت صدور ویزا ، حدود 3 هفته...

ویزای توریستی برزیل

مدارک لازم:  اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار 3 قطعه عکس 4*6 زمینه سفید کپی شناسنامه  مشخصات فردی به صورت کامل مدارک شغلی حساب بانکی 6 ماه اخیر ، ( مدارک...

ویزای توریستی استرالیا

مدارک لازم: اصل پاسپورت با هشت ماه اعتبار دو قطعه عکس رنگی جدید  گواهی اشتغال به کار ترجمه شده گواهی حساب بانکی 6 ماهه اخیر ترجمه شده  سند مالکیت با ترجمه رسمی...

ویزا توریستی اسپانیا

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار با امضاء مسافر 2 قطعه عکس در اندازه 3/5 * 4/5 رنگی ، زمینه سفید ، تمام رخ ، مربوط به سال جاری اصل و ترجمه کلیه صفحات شناسنامه با مهر دارالترجمه...

ویزا توریستی اتریش

کلیه اسنادمالی اصل وکپی (پرینت گردش حساب 6 ماهه اخیرباحداقل مانده بالای 60 میلیون تومان برای هر نفر + نامه تمکن مالی از بانک به انگلیسی و ترجمه ی آن به انگلیسی و ترجمه آن به زبان آلمانی) کلیه...

ویزا توریستی فرانسه

اصل و کپی گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور و دارای 2 صفحه مهر نخورده به همراه فتوکپی صفحه شناسایی امضا شده صاحب گذرنامه  اصل و کپی ویزاهای شنگن  قبلی یا ویزای...

ویزا توریستی ایتالیا

مدارک لازم جهت ویزای توریستی ایتالیا توجه: مسافرین محترم لطفا کپی تمامی مدارک مندرج را روی برگه A4 تهیه فرمایید. لطفا تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شود لازم به ذکراست که ترجمه ها...

ویزا توریستی کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند. شناسنامه به همراه ترجمه آن برای هر یک از متقاضیان در صورتی که...